Navigatie

Privacy statement

littlebits.nl hecht veel waarde aan de veiligheid van onze website en de verwerking van persoonsgegevens. Om het winkelen bij littlebits.nl makkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Bij een bezoek aan onze website www.littlebits.nl bewaren wij:

- jouw domeinnaam
- jouw emailadres indien je deze zelf achterlaat op de website
- de domeinnaam van andere websites die je hebt geraadpleegd om naar www.littlebits.nl te gaan
- alle informatie die je vrijwillig verstrekt

Wij gebruiken deze informatie voor het verwerken van je bestelling en het versturen van nieuwsbrieven (indien je je hiervoor aanmeld). Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om jou relevantere online advertenties te bieden. De informatie kan doorgegeven worden aan andere organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn, die de informatie kunnen gebruiken voor commerciële doeleinden.

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Je hebt het recht om deze gegevens eerder in te trekken. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via info@littlebits.nl

De persoonsgegevens die je achterlaat op onze website zijn inzichtelijk voor derde partijen waar wij mee samenwerken, te weten Mijnwebwinkel.nl en Google voor het verwerken van je order, Myparcel en Mollie voor de logistieke en financiele afhandeling van je bestelling. Wij hebben met deze partijen verwerkingsovereenkomsten afgesloten, om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen.


Bescherming persoonlijke gegevens

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding - Dit houd in dat je persoonsgegevens zijn beschermd bij verlies en diefstal. De SSL-certificaten zijn standaard inbegrepen op plaatsen waar je persoonsgegevens achter laat op de website. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Little Bit Shop / littlebits.nl
Contactpersoon: Joyce Herst
Telefoonnummer: +31 (0)6 - 41252771
E-mail: info@littlebits.nl
Vestigingsadres: Kasteel Keverbergstraat 26, 6043 HX Roermond
Postadres: Kasteel Keverbergstraat 26, 6043 HX Roermond
BTW: NL158637707B04

Voor klachten over onze website heb je het recht om contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2015 - 2018 Little Bit Shop - littlebits.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel